Descobreix Happy Way Sant Cugat

L'escola on cada detall està pensat per a l'etapa dels 0 als 3 anys i en la que l'acompanyament a les famílies és una prioritat

15 anys junts

Creant vincles

Creem un espai de confiança on les educadores són més que educadores i les famílies se senten acompanyades, compreses y escoltades. Els vincles que es creen en aquesta etapa són molt importants tant per als infants com per a les seves famílies i formar-ne part és un privilegi.

Projecte educatiu únic

Hem desenvolupat un projecte educatiu únic i avançat que estimula les intel·ligències múltiples de cada infant a través del joc, l'experimentació, l'art, la natura, la música, la ciència i l'esport. Treballem les capacitats emocionals, intel·lectuals i psicomotrius alhora que el desenvolupament de la seguretat, autoestima i empatia.

Instal·lacions Excepcionals

Les nostres instal·lacions, premiades com les millor als Premis Excel·lència Educativa, són amplies, amb llum natural, grans patis, racons temàtics que estimulen la imaginació i creativitat, amb purificadors d'aire, elements de seguretat per sobre dels estàndards i material pedagògic per a cada etapa del desenvolupament.

Conciliació

Comptem amb serveis que s'adapten a les necessitats de la família i faciliten la conciliació: flexibilitat horària de 7 a 21 h, oberts tot l'any (inclosos mesos d'estiu), atenció pediàtrica permanent, nutricionistes que confeccionen els menús, càmeres web, servei de sopars per endur, e-aula, bugaderia, etc.

Transparència

Les famílies sempre tenen accés a les escoles per veure els seus fills, tant presencialment com virtual. En qualsevol moment i des de qualsevol lloc poden comprovar la seva activitat. A més, les famílies tenen feedback diari de l'equip de professionals per tenir un seguiment del seu desenvolupament.

Reconeixements

Amb 15 anys de trajectòria, Happy Way ha estat distingida en diverses ocasions: Premi a la Millor escola infantil, a les Millors instal·lacions i al Millor projecte educatiu als Premis Excel·lència Educativa, Segell Excel·lència Erasmus In School, Mob App Awards Milano i a la Creativitat als Premis ADE Vallès.

Places limitades

A Happy Way treballem per oferir una educació, acompanyament, instal·lacions i serveis que busquen l'excel·lència. Per oferir aquesta qualitat, mantenim un nombre de places limitades. Les sol·licituds de matriculació tenen en compte diversos aspectes, entre ells l'ordre de recepció de les peticions. No esperis més, vine a conèixer-nos. Concerta la teva visita o demana informació, omple el formulari:

Sol·licita la teva visita o més informació